MvH Schilders

Voor al uw binnen- en buiten schilderwerk!

Ons werk

Binnenschilderwerk

Scheurtjes, blaasjes, loslatende verf of verkleuring. Het zijn signalen dat uw binnenschildwerk toe is aan vernieuwing. Wacht hier niet te lang mee. Deze beschadigingen maken uw interieur er niet mooier op, maar ook voor de kwaliteit van uw woning of bedrijf speelt binnenschilderwerk een belangrijke rol. De belangrijkste functies van binnenschilderwerk zijn uitstraling en bescherming.

Een veel gebruikte verfsoort voor binnenschilderwerk is acrylverf. Dit is een verf op waterbasis. Deze verf is minder schadelijk voor uw gezondheid en het milieu. Maar verf op waterbasis biedt nog meer voordelen. De verf is namelijk:

  • geurarm
  • snel drogend
  • kleurvast, vergeelt dus niet

Wij nemen gedurende het hele proces alle zorgen uit handen, zodat u van a tot z voorzien wordt van de beste service. En een optimaal eindresultaat wordt bereikt.

Buitenschilderwerk

Laat u de buitenkant van uw woning of bedrijfspand schilderen, dan gaat u natuurlijk voor de beste kwaliteit. Zo kunt u rekenen op een langdurig mooi resultaat en dat u niet over een paar jaar terug bij af bent. En door wie kan u dat beter laten doen dan een schilder met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van het vak. Goed buitenschilderwerk is namelijk onmisbaar. Uw woning of bedrijfspand krijgt te maken met verschillende weersomstandigheden, en het dus flink te verduren. Goed buitenschilderwerk beschermt de onderdelen en zorgt dat de houten kozijnen, deuren enz. een stuk langer mee gaan. Ook vocht dringt minder snel naar binnen als u het buitenschilderwerk op tijd onder handen laat nemen. MvH schilders voorziet uw woning of bedrijfspand weer van een perfecte schilderslaag waardoor uw woning of bedrijfspand een ware transformatie ondergaat.

 Wand en plafond afwerking

Goed afgewerkte wanden geven een meerwaarde aan uw binnenruimte. Voor uw wand- plafondafwerking kunt u ook bij ons terecht. Wij kunnen u van dienst zijn met de volgende werkzaamheden:

  • Behangen van wanden
  • Sauzen van wanden en plafonds
  • Spuiten van wanden en plafonds
  • Reparatie aan wanden en plafonds

 Houtrot reparatie

Vocht veroorzaakt schimmel en schimmel veroorzaakt houtrot. Houtrot komt vaak voor in buitenkozijnen of buitendeuren. Wanneer dit bij u het geval is kunnen wij een houtrot reparatie uitvoeren. Een plek met houtrot moet zo goed en snel mogelijk behandeld worden. Wacht hier niet te lang mee en neem contact met ons op.